Kantoor Schoonmaakbedrijf Amsterdam, secundair logo van Schoonwerk

Wij zijn een kantoor schoonmaakbedrijf. Zowel voor onze klanten als ons personeel.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam, Schoonwerk werkt vanuit een professionele zelfverzekerdheid bij het uitvoeren van de schoonmaakdiensten. Wij voorzien onze klanten van een optimale werkomgeving zodat men beter kan focussen op de organisatiedoelen.

Wij zijn transparant in onze gesprekken, kosten en in onze dienstverlening. Wij zijn betrokken in ons werk en denken mee bij het optimaliseren van de werkomgeving.

Wij zorgen goed voor ons personeel. Zowel als het gaat om salaris als om hun inzetbaarheid. Hierdoor moedigen wij en versterken wij ons personeel om vanuit een professionele zelfverzekerdheid goed in hun werk te zijn.

Ons werk bestaat uit mensen. Mensen helpen. Mensen empoweren. Mensen ondersteunen. Daarom kiezen wij voor de persoonlijke benadering van ons werk. Schoonwerk.

Schoonmaakdiensten

Het kantoor schoonmaakbedrijf, Schoonwerk, is niet alleen een fullservice schoonmaakbedrijf, maar ook uw ideale partner voor tal van soorten facilitaire dienstverlening. Naast kantoorschoonmaak en glasbewassing kunt u Schoonwerk inschakelen voor specialistisch schoonmaakonderhoud, bouwsupport en handyman. Oftewel alles wat uw bedrijfspanden en kantoorgebouwen weer representatief en prettig maakt.