Kantoor Schoonmaakbedrijf Amsterdam, secundair logo van Schoonwerk

Duurzaam schoonmaak
bedrijf Amsterdam

Kantoor schoonmaakbedrijf Amsterdam, Schoonwerk, staat voor vakkundig schoonmaken van bedrijfsruimtes, scholen, openbare gebouwen, winkels en andere ruimtes waar mensen werken of verblijven.

Schoonmaakbedrijf, Schoonwerk werkt lokaal als regionale partner van schoonmaakdiensten in Groot Amsterdam. Wij zien de toegevoegde waarde van een goede en langdurige samenwerking, waarbij ons personeel bij uw te gast werkt en samen met u en uw personeel een langdurige relatie opbouwt. Hierbij is het van belang om als stabiele factor uw organisatie facilitair te ondersteunen in de schoonmaak.

Want schoonmaken is ons vak. Ons personeel staat voor hoogwaardige kwaliteit en wordt regelmatig opgeleid en bijgeschoold in het toepassen van de juiste schoonmaak technieken en de juiste en passende schoonmaakmiddelen.

Ons werkgebied is voornamelijk Amsterdam en omstreken. Vanuit onze vestiging in Amsterdam-Sloterdijk zetten we de juiste mensen op de juiste plaats in, zowel voor schoonmaakwerk (oa glasbewassing en vloerbedekking reinigen) als specialistisch schoonmaakonderhoud van uw werkomgeving.

Ons kantoor schoonmaakbedrijf, Schoonwerk, beschikt over ca. 100 personeelsleden, stuk voor stuk gemotiveerd en opgeleid voor professioneel schoonmaakwerk. Onze mensen zijn kwaliteitsbewust en klantgericht ingesteld.

Duurzaamheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Zo werken we uitsluitend met milieuvriendelijke middelen en materialen. En daar waar het kan gebruiken we zelfs helemaal geen schoonmaakmiddelen, maar uitsluitend water. Voor een schoon resultaat, nu én in de toekomst!

Vraag offerte aan