Kantoor Schoonmaakbedrijf Amsterdam, secundair logo van Schoonwerk

Vertrouw ons
de sleutel van
het huis toe.

Kantoor schoonmaakbedrijf Amsterdam, paarse icoontje van een sleutel

Wij zijn een stabiel kantoor schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken die u zonder zorgen de sleutels van uw werkomgeving kunt geven. U kunt erop vertrouwen dat het werk tijdig, goed en met vertrouwen wordt uitgevoerd.

Onze schoonmaaksters en schoonmakers zijn bij u te gast. Als een goede gast zorgt ons personeel voor een schone omgeving op uw bedrijfslocatie. Zij werken dagelijks – tijdens kantoortijden, ‘s avonds of in het weekend – om u te ontzorgen

Ons personeel is kwaliteitsbewust en pro-actief in het verlenen van de beste schoonmaakervaring. 

Als goede gast kunt u ons de sleutel toevertrouwen. U kunt met een gerust hart erop rekenen dat wij ons werk met uiterste zorg uitvoeren.

Doe mijn huishouden
Kantoor Schoonmaakbedrijf, splash icoon

Wij als kantoor schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken regelen het huishouden van uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw personeel over de beste faciliteiten beschikt. Want uiteindelijk draait het erom dat uw werknemers hun werk goed kan doen in een prettige werkomgeving.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam en omstreken

Schoonmaakbedrijf Amsterdam, Schoonwerk, heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor al uw schoonmaakdiensten. Wij zijn een kantoor schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omstreken. Ons schoonmaakbedrijf werkt vanuit een professionele zelfverzekerdheid bij het schoonmaken bij uw op locatie. Naast kantoorschoonmaak kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor glasbewassing en andere schoonmaakdiensten (schoonmaak- en specialistisch onderhoud, handyman en bouwsupport).

Onze focus is om een een schone werk- en leefomgeving te hebben en te houden voor  van essentieel belang en draagt bij aan de productiviteit en welbehagen van eenieder. Mensen voelen zich het best en functioneren optimaal in een schone en frisse omgeving. Wij nemen u deze zorg volledig uit handen en met onze loyale en betrokken Professionals zorgen we dagelijks voor een schone en frisse werkomgeving voor u, uw medewerkers en uw klanten.

Meer weten

Schoon-werk.
Schoon-maak.

Schoon-werk.
Schoon-maak.

Schoonwerk.
Schoonmaak.

Schoonmaakdiensten

Het kantoor schoonmaakbedrijf, Schoonwerk, is niet alleen een fullservice schoonmaakbedrijf, maar ook uw ideale partner voor tal van soorten facilitaire dienstverlening. Naast kantoorschoonmaak en glasbewassing kunt u Schoonwerk inschakelen voor specialistisch schoonmaakonderhoud, bouwsupport en handyman. Oftewel alles wat uw bedrijfspanden en kantoorgebouwen weer representatief en prettig maakt.